Remove From Favorite Add To Favorite

Turen går til Møns klint

Længes du efter at komme ud under åben himmel på din friske islænderhest, hvorfor så ikke pakke grejet og tage en tur til Møns klint?

Møns klint strækker sig 7 km fra Møns Fyr i syd, til Liselund Slotspark i nord. På ryggen af din islænder får du både mulighed for at opleve kraften fra havet og mærke fortiden når du rider langs klinten, som blev dannet under den sidste istid. Samlet set får du en storslået naturoplevelse når du rider på toppen af 70 millioner års naturhistorie.

Når du medbringer din hest på rideferie til Møn skal du dog huske, at:

  • Forespørge om foldplads, når du booker campingplads.
  • Man skal oftest selv medbringe udstyr og foder/hø.
  • Det er god kutyme at din hest er nyskoet når du tager den med på ferie, da det kan være vanskeligt, hurtigt at få fat i en smed, hvis uheldet er ude. Husk desuden, at din hest skal have et gyldigt vaccinationskort, som skal fremvises ved ankomst.

Årstiden har intet at sige for denne uovertrufne naturoplevelse i en dansk tidslomme. De blågrønne nuancer fra havet i en kombination med de lysegrønne farver fra foråret er noget du ikke må gå glip af. Så saddel blot op, tag noget lunt tøj på og lad turen gå til Møns klint.

 

moens-klint

moens-klint

Spread the love