Jeg kan, jeg vil – jeg TØR!

Hører du også til dem, som rigtig gerne vil ride og være sammen med hestene, MEN angsten knuger i maven? Det er stadigvæk et tabutema, og derfor vil vi gerne gøre op med det. Sæt dig godt tilrette på sofaen og kom på et online-foredrag med Psykolog Sigrún Erlingsdóttir, som har arbejdet meget med angstlidelser i forbindelse med ridning.

Forstå angstens mekanismer

Metoder med dokumenteret effekt

Inkl. arbejdsark og opsamling til download

Lyt uforstyrret i dine private rammer

Genhør fordraget, spol frem og tilbage

Spar på transport

Vi håber at du får glæde af foredraget, som for håbentlig også vil ændre dit liv og øge din livskvalitet. God fornøjelse!

Sådan får du adgang

Log på eller bliv bruger

Det er nødvendigt for at systemet kan tildele dig din personlige adgang. Klik på facebook login og opret bruger med et klik og/eller for at logge på. Du kan også logge på uden facebook profil.

Ingen facebook profil?

Registrer dig via knappen “Register”.

Vælg foredrag

Klik på den blå knap under ønsket adgangsperiode for foredraget. Herefter bliver du viderestillet til betalingsvinduet.

foredrag-pris-1-dag

Log ind først med facebook eller formularet ovenfor.

Se den 1 gang
– 24 timers adgang –

foredrag-pris-7-dage

Log ind først med facebook eller formularet ovenfor.

Se den i en hel uge
– 7 dages adgang –

Tekniske problemer? skriv til: support@icehorsemedia.com

Dine personlige data bliver kun brugt i forbindelse med at kunne afvikle online køb og ikke videregivet til tredjeparter. Har du flere spørgsmål til databehandling, henviser vi til vores handelsbetingelser og du er altid velkommen til at skrive til os.

Om foredraget

Om foredraget

Bliv klogere på dig selv og få redskaber til at få bugt med angsten.

Vi tager dig i hånden på en skøn sommerdag og nu får du endda 100 kr. rabat på dette foredrag, da der forekommer mindre lydforstyrrelser pga. skiftende blæsevejr. Der er dog ingen problemer med at kunne høre foredraget!

I foredraget formidler psykolog Sigrún Erlingsdóttir afprøvede og funderede redskaber til at få bugt med angsten og genvinde rideglæden, eller opdage den på ny.

Hør om angstens onde cirkel og de komponenter og triggere, som står bag denne ubehagelige følelse.

Sigrún giver dig mod, indsigt, forståelse på mekanismerne og du får praktiske metoder, som er blevet udarbejdet på fagligt højt niveau, og som du nu kan uforstyrret lytte til fra første række i din privatsfære, når det passer dig bedst.

hvorfor online foredrag

Hvorfor online foredrag?

I stedet for blot at kunne overvære foredraget en gang, kan du her vælge om du vil få adgang i et døgn, eller i en uge, hvor du kan gense foredraget, så tit du ønsker. Du kan også vælge om du ønsker få en lille opsamling med arbejdsark oveni.

En adgangsbillet gælder for en person og købet er bindende, ligesom et digitalt billet til foredrag.

Spar på transporttid, bøvl med at kunne komme afsted og bliv klogere på dig selv når som helst det passer bedst i din hverdag.

Du kan nyde foredraget fra første række og uden forstyrrelser fra omgivelserne i din privatspære. Du kan desuden spole frem og tilbage og genhøre foredraget som det passer dig.