LOGIN
Icehorse INFO

Nyt & nyttigt til os med islands hest.

MEST LÆSTE

Nyt & nyttigt til os med islandsk hest.

Med Riising og Mor på ryggen af islandsk hest

Med Riising og Mor på ryggen af islandsk hest

Jacob og mor Brita på nye eventyr – på Island!

Det er knaldhamrende charmerende, når kontrolfreaken Jacob Riising bliver belært af mor om at man ikke bare kan tænde og slukke for livets store oplevelser som på en stikkontakt. Og Mor Brita lærer – igen – at hun kan mere end hun selv tror.

Denne gang går turen til Island; for man skal nordpå for at se nordlys. Det er det Brita gerne vil, nu hvor hun må bestemme en oplevelse. Jacob sørger til gengæld for at mikse den uforudsigelige naturoplevelse med benzin, hestekræfter – og ustyrlige islandske menneskekræfter.

 

riiiisingogmor
Foto: DR screenshot

 

Med masser af kærlighed og glimt i øjet tager Jacob Riising sin mor med på ryggen af vores islandske heste. En stor overvindelse for Mor Brita, der efter endt ridetur filosoferer over, hvordan man formes som menneske (og hest, tænker vi) ved at vokse op i landets storslåede omgivelser.

Se eller gense udsendelsen her. Vi synes Brita rammer dén på kornet, når hun på enkel vis sammenfatter, hvad Island gør ved mennesker og heste.
Udsendelsen er tilgængelig på DR online indtil 3. februar 2016.

 

riisingogmor 2
” …Det er noget man kan regne med, ikk? – Det må blive mennesker, der er roligere og har mere sammenhæng på deres liv, fordi det er så stort og så smukt”. Foto. DR – screenshot

Tags:
No Comments

Post A Comment