Islandske heste former et hjerte i sneen

Foto: Max Lupidi

På online mediet Iceland Monitor er denne historie Topstory i dag:

Historien omhandler et helt unikt foto taget af Fotograf Max Lupidi, der forestiller to islandske heste om vinteren, hvis hovspor danner et hjerte i sneen.

Ifølge Lupidi tog han billedet på sin tredje rejse til Island om vinteren.

Han fortæller: “Det var mit unikke skud dén dag. Jeg befandt mig på den sydlige kyst i et uberørt landskab i Fljotshlið området. Jeg opdagede et idyllisk landskab med gårde, bjerge og de typiske islandske heste i sneen.
Her stopper jeg min bil, og ser de to heste gå langsomt væk, hvorefter de efterlader et unikt aftryk i sneen formet som et hjerte”

I artiklen fortæller fotografen desuden, at han finder den islandske hest både venlig og villig:

“De kommer i alle farver fra hvid til sort, palomino og sølv, og alt der imellem. Jeg har også haft lejlighed til at ride på Kiðafell gård i Kjós. Min tur startede fra Kiðafell, og jeg red hen imod en meget lille flod kaldet Skóra. Jeg fulgte bredden af floden, og krydsede den et par gange. Der er mange grunde til at elske dette lille nordiske land og til at besøge dette uendeligt fascinerende land. Men hvad er så specielt ved en hest, kan du spørge? Når man kører omkring i Island vil man hurtigt opdage, hvorfor de er så vigtig en del af rejseoplevelsen dér. Rundt omkring i landet, ja i næsten alle områder synes der at være fyldt med dem, langsomt græssende, i kærlig leg kæmper de med hinanden på deres egen unægtelige søde måde” afslutter Lupidi, der har været på rejse til Island, siden hans bryllupsrejse i 1989 og derfor anser Island som sit andet hjem.

Tjek flere af Max Lupidis imponerende fotografier her: http://www.massimolupidi.com/iceland_above.htm

Spread the love